dimecres, 1 de juny del 2016

Pa de pessic de xocolata

Ingredients

Prenem com a mida l'envàs d'un iogurt buit
  • 4 rovells d'ous
  • 1 mida de llet
  • 2 mides de sucre
  • 2 mides de farina
  • 1 mida de cacau en pols
  • 1 mida d'oli de gira-sol
  • 1 1/2 sobre de llevat o bé 20 grs. de llevat
  • Ratlladura de llimona i/o taronja
  • Les clares dels ous a punt de neu
  • Opcional: un raig d'anís

Elaboració

- En un bol posar tots els ingredients en l'ordre que indiquem. Batre tots els ingredients fins a tenir una barreja fina i homogènia.

- Posar la massa en un motlle rodó de 26 cm de diàmetre.

- Posar al forn a 180º entre 30 i 45 minuts aproximadament.

- Un cop tenim el pa de pessic fora del forn, s'enfarina pel damunt amb cacau en pols.