PFI d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració

dilluns, 12 de desembre del 2016

Les nostres rajoles de xocolata!

Els alumnes del PFI d'Hoteleria, estem preparan per Nadal, "Rajoles de Xocolata". Les fem molt variades i boníssimes.




Aquestes són de xocolata blanca. També, en fem de xocolata negre amb un 70% de cacau i de les dues xocolates barrejades.



Publicat per Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Etiquetes de comentaris: cuina, receptes, taller, torrons, xocolata
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Arxiu del blog

  • ►  2021 (3)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2020 (50)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (10)
    • ►  de maig (27)
    • ►  d’abril (11)
    • ►  de març (1)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  2017 (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ▼  2016 (20)
    • ▼  de desembre (3)
      • Ja és tot a punt per la Fira de Nadal.
      • Les nostres rajoles de xocolata!
      • Acte inaugural del 50è Aniversari de l'Escola
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2015 (6)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (2)

Dades personals

La meva foto
Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Visualitza el meu perfil complet

On som?

On som?
© Tots els drets reservats. No podeu utilitzar les fotos o contingut sense permís. Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.