dimarts, 14 d’abril del 2020

La Mona de Pasqua

Ingredients: 
  • 3 ous
  • 1 iogurt de llimona
  • 3 de farina
  • 2 de sucre
  • 1 sobre de Royal
  • 1 d'oli
  • 1 copeta d'anís
  • Ratlladura de llimona
Decoració:
  • 3 ous de Pasqua
  • 2 sobres de lacasitos
  • 1 sobre de xocolata líquida
Elaboració:
  1. Batre els ous a punt de neu.
  2. Incorporar el iogurt i el sucre.
  3. Tornar a batre els ingredients i incorporar els rovells dels ous.
  4. Posar la farina i el llevat
  5. Batre i afegir l'oli.
  6. Posar la ratlladura de llimona i l'anís i batre. Pre-calentar el forn a 180º
  7. Untar el motlle amb mantega i farina de galeta i posar la massa.
  8. Fornejar 45 minuts a la meitat del forn.
  9. Deixar refredar i decorar.