dilluns, 13 d’abril del 2020

La Mona de Pasqua

Una bona manera de retrobar-nos després de les vacances de Setmana Santa és celebrant el "Dilluns de Pasqua".

La Mona de Pasqua és una tradició que simbolitza que la Quaresma s’ha acabat i que és el moment de gaudir del menjar amb la família.

Ara les mones presenten una gran diversitat de formes, ingredients i colors, tot i que no sempre ha estat així.

Abans era un tortell circular amb una massa semblant a la del pa, però més ensucrada, feta a partir de farina, ou i sucre, amb ous de gallina incrustats. 

Tots els alumnes i les mestres del PFI d’Hoteleria, com a bons cuiners i seguint la norma #joemquedoacasa, hem compartit, de manera online, la Mona que hem elaborat a casa.

N'hi ha de tota mena: grans, petites, de xocolata, la clàssica, amb pollets, sense pollets, amb lacasitos o notes musicals, fins i tot amb futbolistes...

Quina més bona!