PFI d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració

dijous, 11 de febrer del 2021

Dijous Gras o Dijous Llarder

Bona feina del PFI d'Hoteleria  . 
Per seguir la tradició del Dijous Llarder, ha elaborat "Coques de llardons" per a tota l'escola. 
FELICITATS !!!      Han quedat boníssimes. 







Publicat per Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Etiquetes de comentaris: carnaval, coca, Curs 2020-2021, hoteleria, llardons, taller
Entrada més antiga Inici

Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Arxiu del blog

  • ▼  2021 (3)
    • ▼  de febrer (2)
      • Dijous Gras o Dijous Llarder
      • Coca de llardons
    • ►  de gener (1)
  • ►  2020 (50)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (10)
    • ►  de maig (27)
    • ►  d’abril (11)
    • ►  de març (1)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  2017 (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ►  2016 (20)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2015 (6)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (2)

Dades personals

La meva foto
Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Visualitza el meu perfil complet

On som?

On som?
© Tots els drets reservats. No podeu utilitzar les fotos o contingut sense permís. Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.