PFI d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració

divendres, 4 de novembre del 2016

El primer pastís d'aquest curs

Avui hem fet un pa de pessic amb virutes de xocolata.




Publicat per Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Etiquetes de comentaris: cuina, pa de pessic, postres
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Arxiu del blog

  • ►  2021 (3)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2020 (50)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (10)
    • ►  de maig (27)
    • ►  d’abril (11)
    • ►  de març (1)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  2017 (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ▼  2016 (20)
    • ►  de desembre (3)
    • ▼  de novembre (4)
      • Pastís amb dues xocolates
      • Fem costura
      • Empanadilles o crestes
      • El primer pastís d'aquest curs
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2015 (6)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (2)

Dades personals

La meva foto
Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Visualitza el meu perfil complet

On som?

On som?
© Tots els drets reservats. No podeu utilitzar les fotos o contingut sense permís. Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.