dilluns, 28 de març del 2016

Crestes de tonyina

Ingredients

  • 16 oblees per fer crestes
  • 2 llaunes de tonyina
  • 2 ous
  • 1 ceba
  • Tomàquet fregit al gust.

Elaboració


- Treure l'oli de la tonyina, trinxar i posar en un bol.

- Picar la ceba i barrejar amb la tonyina

- Bullir els dos ous, pelar, trinxar i barrejar amb els ingredients anteriors.

- Afegir 3 ó 4 cullerades de tomàquet fregit i barrejar-ho tot.

- Repartir el farcit sobre totes les oblees, que abans les hem preparat sobre un tall i tancar-les.

- Al tancar les oblees, marcar-les amb una forquilla.

- Pintar les crestes amb una mica d'oli.

- Preescalfar el forn a 200º durant 10 minuts. Baixar la temperatura a 180ª i posar les crestes al forn.

- Treure les crestes quan estiguin daurades.